1. DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.

Cene artiklov navedene na spletni strani ne vključujejo stroška poštnine. Poštnina se izračuna pred oddajo naročila in je uporabniku jasno prikazana. Provizija Pošte Slovenije je že všteta v stroške poštnine in se dodatno ne plačuje. Poštnina za promet znotraj Slovenije znaša (razen, če je drugače navedeno – brezplačna poštnina):

Vrednost nakupa

do vključno 99,99 €

100 € ali več

Dostava

3,30 €

brezplačno

Osebni prevzem

brez dodatnih stroškov

Riziko transporta prevzame ponudnik. Morebitno poškodbo ali količinski manjko mora uporabnik pismeno javiti najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga na e-mail info@centerstrike.si.

2. NAČINI PLAČILA

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  1. plačilo s plačilno kartico preko sistema Stripe
  2. plačilo po predračunu
  3. plačilo ob osebnem prevzemu v na naslovu podjetja

Plačilo s plačilno kartico

Stripe  je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu info@centerstrike.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.

Plačilo ob osebnem prevzemu

Po obravnavi naročila pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške lahko poravnate v lekarni ali pa plačate predhodno preko vašega spletnega bančništva, na banki ali na pošti. V tem primeru morajo biti pred prevzemom blaga sredstva na našem računu. Pri plačilu spletnega naročila z osebnim prevzemom je edini možen način plačila gotovinski način. Plačevanje spletnih naročil s kartico ni možno.